Älvdalens kommuns kulturpris 2018

Nationaldagen 6 juni 2018 blev en minnesvärd dag för oss i Rockdale kultur- och naturupplevelser, Torbjörn Zakrisson och Marit Norin. Vi fick ta emot Älvdalens kommuns kulturpris 2018, för vårt arbete med porfyren.

Kulturpris 1

Kulturpristagare i Älvdalen 2018

Motiveringen:

”De lyfter på ett föredömligt sätt fram Älvdalen med sitt enastående arbete kring allt som rör porfyr.

Med stort intresse för Älvdalens lokala historia och kultur tillsammans med glädje, nyfikenhet och en smula galenskap förmår de genomföra stora projekt som Det stora sarkofagdraget 10 februari 2018.Det blev till stor glädje för Älvdalens invånare och uppmärksammas långt utanför Älvdalens gränser.”

Vi är tacksamma och känner oss hedrade av utmärkelsen.

HÄR kan du se utdelningen och tacktalet.