Rockdale fick stipendium

Ibland kommer riktigt trevliga överraskningar. Strax före jul fick vi, Rockdale natur- och kulturupplevelser, mottaga ett stipendium av Sparbanksstiftelsen Dalarna.

Stiftelsen delar årligen ut Lokala Stipendier, ett stipendium som inte går att söka. Det är förtroenderåden tillsammans med Swedbanks lokala kontorschef som nominerar stipendiaterna och beslutar. Lars Vilhelmsson och Ing-Marie Bergman mötte oss på Nya Porfyrverket och delade ut stipendiet. Motiveringen:

Med en outsinlig energi och upptäckarlust skapar Rockdale nya spännande och intressant aktiviteter, upplevelser och oförglömliga minnen för såväl lokalbefolkning som tillresande, ofta med historien eller kulturen som idébank och guldgruva att ösa ur. Med en matsked fantasi, två teskedar galenskap, en nypa humor och med ett rågat mått av kunskap och erfarenhet blandar Torbjörn och Marit ihop fantastiska smakprov på Älvdalens skatter med nöjda gäster och kunder som resultat.

Vi vill tacka Sparbanksstiftelsen Dalarna med en jättestor luftkram!

/Torbjörn Zakrisson och Marit Norin

Läs mer om Sparbanksstiftelsen Dalarna

Se livesändningen på Rockdales Facebooksida

Från vänster: Ing-Marie Bergman, Marit Norin,
Torbjörn Zakrisson, Lars Vilhelmsson